Vilken behandling passar mig?

Vilken behandling passar mig?

Förstärkning av naturlig nagel: Din befintliga nagel har lite längd, och det du önskar är inte längre naglar utan bara att göra dem du har starka. Förstärkning kan göras naturell eller med fransk eller glitter, det väljer du själv. Du kan inte ta bort materialet själv, utan behöver komma tillbaka på återbesök eller ta bort materialet på salong.

Förlängning med tippar: Dina befintliga naglar är korta, och du vill ha dem längre. Man förlänger i önskad längd dina naglar med en tipp, som sedan allt eftersom växer ut i takt med att din egna nagel växer och blir längre. Görs som naturell, fransk eller med glitter och design. . Du kan inte ta bort materialet själv, utan behöver komma tillbaka på återbesök eller ta bort materialet på salong.

Återbesök1: Här fyller man på den utväxt som blivit intill nagelbandet, samt filar till dem lägger ny glans och gör dem snygga igen. (Bild, samt en text som beskriver vad man gör. )

Återbesök2: Här gör man om hela nageln, man filar ner den tunt och lägger på nytt material. Ny fransk, eller ny design. (Samma bild som ovan..)

Gelcolour: Detta är en behandling som med fördel görs på naturlig nagel. Kan naturligtvis även läggas på material. Det är en hybrid mellan nagellack och gelé, och läggs på som ett vanligt nagellack. Det speciella lacket ”härdas” sedan i en LED lampa. Lacket är helt torrt när du lämnar salongen och ger din nagel en lätt förstärkning. Gelcolour sitter i ca 3-4veckor och växer ut. Detta material kan du själv lösa upp hemma. Bild på före och efter, samt borttagning av gelcolour med bild.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*