Nya tider….Nya utmaningar!

I 10år har jag jobbat med naglar, gjort det jag älskat och alltid haft ett enormt intresse i mina kunder!

Jag har börjat med väldigt få kunder, jobbat upp min kundkrets stadigt, för att slutligen under dem senaste 4-5åren jobbat mer än heltid med i princip fulla listor. Jag har under alla dessa åren lärt mig så otroligt mycket, av alla kunder och alla möten jag haft med människor men även i branschen fått växa och ökat mina kunskaper otroligt mycket.

Men nu är det alltså dags att ta ett nytt kliv, växa ännu mer och utveckla dem kunskaperna jag har kunnat ta med mig under mina år som egenföretagare. Jag har under 2015 dragit ner mina arbetsdagar till endast en dag i veckan. Jag jobbat numera endast måndagar.

Resten av veckans dagar tillbringar jag som säljare och utbildare för OPI Sverige. Så har ni salong och jobbar med OPI kanske vi stöter på varann där!

 

Jag har för tillfället inte möjlighet att ta emot några nya kunder, eftersom jag fyller mina måndagar med befintliga stamkunder. Jag tar dock fortfarande uppdrag av olika slag, till exempelvis makeup till bröllop, fotojobb och events av olika slag.

Är ni intresserade av att komma i kontakt med mig gör ni det lättast genom kontaktformuläret här på hemsidan.

 

Följ mig gärna på Instagram, där uppdaterar jag oftare!!

 

@naglarochsant

 

På återseende!

(På bilden är det naturlig nagel med Gelcolour. Färgen är från den nya Höst/vinter 2015 kollektionen från OPI. Färgen heter ”Gelato on my mind” Gelcolour: GCV33 eller i vanligt lack: NLV33 Och på dem två mittenfingrarna är det nailwraps från NCLA)

All done by me of course!;)

<3 // Anna

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*